alexa kuit; als je wil leren wat jij teweegbrengt.

Je hebt ‘nogal een impact’ maar niet per se een die jou of anderen altijd helpt. Of andersom; je was er wel maar niemand merkte jou op. ‘Afstandelijk’, ‘arrogant’, ‘te lief’, ‘boos’, ‘ongeïnteresseerd’, ‘onzichtbaar’, ‘too much’. Je worstelt tegen de oordelen waarmee anderen jou percipiëren . Je weet dat het niet klopt en je wil het anders, maar hoe?

Ik zorg ervoor dat jij jezelf beter verstaat. Door het antwoord te vinden op de vraag waarin jouw communicatieve kracht zit en hoe jij jouw persoonlijke impact, effectiviteit en charisma kunt vergroten. Dit doe ik door je (non-verbale) communicatie zichtbaar te maken, jouw gedragspatronen te laten zien en hoe je hierin bewegingsruimte kunt creëren. Zodat je meer regie krijgt en het óók anders leert doen.

Jullie als team, die motor die moeiteloos zou moeten draaien, loopt eerder vast dan soepel. Ooit was dat anders. Of niet, misschien is het altijd al zo geweest. Er is teveel gedoe; het botert niet onderling, de communicatie verloopt stroef en de sjeu lijkt soms verdwenen. Waar het precíes aan ligt weet je niet, maar het lijkt wel alsof jullie elkaar niet (goed) verstaan. En dat is lastig. Want hierdoor verlopen de interacties sub-optimaal, ondanks alles wat jullie er al aan hebben gedaan en in hebben geïnvesteerd.

Tijd dus voor anders en beter! Bijvoorbeeld door in kaart te brengen met welke blik een ieder de wereld in kijkt. Want daarin zit ‘m een belangrijke crux.